Sociaal café in de Paraplu

Heb je deze tafel gespot in onze winkel?

Voel je vrij om even plaats te nemen. Wij zijn er voor jou om een praatje te maken onder het genot van een kopje koffie of thee. Voel je je eenzaam, wil je gewoon even jouw gevoel kwijt of ben misschien juist ergens erg blij mee…. deel het met ons. Ons Sociaal Café heeft als doel om vanuit de 3-geloofsgemeenschap naar buiten te treden en laagdrempelig de mensen te ontmoeten en in gesprek te komen.

 

Samen bidden in de Paraplu

Als we om ons heen kijken zien we op allerlei verschillende vlakken dat onze samenleving onder druk staat. Dit kunnen we merken aan problemen en zorgen in ons eigen leven, het leven van mensen om ons heen of als we naar de wereld kijken.

Alle mensen hebben HOOP nodig in deze roerige tijden en alleen God kan die geven. Bidden bind ons ook samen en dat is heel belangrijk juist nu we elkaar zo hard nodig hebben.

Wij nodigen iedereen uit die met ons mee wil bidden om op de eerste vrijdag van de maand om 20.00 u naar de Paraplu te komen. We willen het gebed graag openen met een gedeelte uit de Bijbel te lezen waarna we in kleine groepjes kunnen bidden. Er is ruimte voor iedereen, in stilte bidden of hardop, alles is goed. Inloop vanaf 19.45 u. Gebed van 20.00 – 21.00 u.

Mocht je nog vragen hebben, neem gerust contact met één van ons op: 

Gerda Fransen (gerdafransen@ziggo.nl) of Judith van Wijkhuizen (judithwijkhuizen@gmail.com).

Scroll naar boven