Kledinginname
 
Zelf kleding verkopen in de Paraplu? Lees hier de voorwaarden.
 
Bij het inbrengen verwelkomen we maximaal 20 stuks per keer. We adviseren om dit bij voorkeur in een big shopper te doen, omdat vuilniszakken en dozen niet worden ingenomen.
 
Inbrengtijden
 
Je kunt kleding inbrengen tijdens de openingstijden van de winkel.
 
Kledingvereisten
 
Om in aanmerking te komen voor inbreng, moet de kleding:
  • Er goed en trendy uitzien
  • niet beschadigd of kapot zijn
  • gewassen en gestreken zijn
  • niet ouder dan ongeveer 2 jaar zijn
We accepteren geen schoenen, heren-, positie- en sportkleding.
 
Controle en Donatie
 
Mocht onze inname specialist achteraf vlekken of defecten ontdekken, bieden we je de keuze om de kleding terug te krijgen of te doneren aan de kledingbank Teylingen of een ander goed doel. Als je de niet-ingenomen kleding terug wilt, dien je deze binnen twee weken op te halen.
 
Opbrengstverdeling
 
De opbrengst van de verkochte kleding wordt als volgt verdeeld:
  • 40% voor jou als klant
  • 40% voor Paraplu, een winkel met een missie
  • 20% voor de Belastingdienst
Seizoensgebonden Inbreng
 
Voorjaars/zomerkleding kan worden ingebracht van februari t/m mei, terwijl najaars/winterkleding welkom is in augustus t/m november. Bij een grote hoeveelheid ingebrachte kleding kan een inbrengstop worden aangekondigd op zowel in de winkel als op sociale media.
 
Acceptabele Maten en Merken
 
In te brengen maten zijn:
  • Kinderkleding: maat 56 t/m 176
  • Dameskleding: maat XS t/m XXL (34 t/m 46)
We nemen voornamelijk betere merken in, maar artikelen van Only, H&M of Bershka kunnen ook worden overwogen. Kleding van winkels zoals Bristol, Scapino, Vogele, Zeeman, etc. wordt liever niet ingebracht.
 
Selectie en Prijzen
 
Onze inname specialisten sorteren en controleren de kleding, waarbij alleen de beste stukken worden geselecteerd, geprijsd en in de winkel te koop worden aangeboden.
 
Blijf Op De Hoogte
 
Als klant kun je inloggen op onze site om de verkoopstatus van je ingebrachte artikelen te bekijken. Je ontvangt na inbreng een e-mail met de inlogcode, waarmee je ook op de hoogte wordt gehouden van acties en uitverkoop.
 
Uitverkoop en Betalingen
 
Bij inbreng ga je akkoord dat je kleding bij acties of uitverkoop voor een lagere prijs kan worden verkocht. Betalingen worden gedaan afhankelijk van het bedrag, met overboekingen eens per 2 maanden bij €50,00 of meer, en eens per 4 maanden bij lagere bedragen.
 
Veiligheid en Teruggave van Kleding
 
Hoewel we zorg besteden aan presentatie, verkoop en veiligheid van je artikelen, is inbrengen op eigen risico. Verloren, gestolen of beschadigde artikelen kunnen niet worden vergoed, tenzij er sprake is van aantoonbare nalatigheid van onze kant.
 
Niet-verkochte Kleding en Donatie
 
Je hebt de mogelijkheid om niet-verkochte kleding terug te krijgen of het te schenken aan het goede doel. Bij keuze voor teruggave krijg je bericht aan het einde van het seizoen om de kleding op te halen.
 
Kledingschenking
 
Je kunt er ook voor kiezen om je kleding te schenken, waarbij de opbrengst wordt gedoneerd aan gezinshuis Alas te Voorhout. Deze schenking ondersteunt de niet vergoede benodigdheden voor moeders en kinderen in het gezinshuis, zoals shampoo, schoenen en nieuwe brillen. We steunen dit gezinshuis met een warm hart.
 
Scroll naar boven